Új termék

aquadepo Amazing Soil 1 liter fekete

790 Ft‎

aquadepo Amazing Soil 1 liter fekete

790 Ft‎ per nr

További info

AD Amazing Soil (1-3mm) PH 6.5 
- ásványi anyagokban gazdag az erõs gyökérzetért és egészséges növényekért - ideális növényeknek, garnéláknak és trópusi halaknak melyek a savas és lágy környezetet kedvelik - megköti a szennyezõdéseket, kristálytiszta vizet eredményez 
Komplett talaj, mely közvetlenül használható az akváriumba, nem szükséges rá fedõréteget tenni 
Az aquadepo Amazing Soil fekete iszap alapú, a növények számára hasznos tápanyagokkal dúsított akvárium talaj. Magas hõfokon kezelt, ezzel sterilizált és formatartó. A természetes alapanyagok miatt az akváriumot természetesebbé, növények, halak és garnélák számára kedvezõbbé teszi a környezetet. 
Felhasználás: Az Amazing Soil-t nem kell átmosni! A növények optimális növekedéséhez 6-8 cm vastagságban tegyen belõle az akváriumba. Az optimális térhatás érdekében elöl kevesebb, hátul több Soil legyen. Kialakíthat akár kis sziklás „kertet” is belõle, dekorációs kövek felhasználásával. Tartsa a talajt nedvesen, így könnyebben tudja a növényeket beültetni. A növények beültetése után lassan töltse fel vízzel. Ajánlott valamilyen edényt tenni a Soil-ra és ebbe töltse bele a vizet, így kevésbé tud felkavarodni. Másik lehetõség, hogy mûanyag zacskóval takarja le a feltöltés alatt. Mivel természetes alapanyagú talaj, így elõfordulhat benne lebegõ apró fadarab vagy „por”, mely az akváriumra nincs hatással. Ezt távolítsa el felszínleszívóval vagy sûrû szövésû halhálóval. Az elsõ két hétben 30%-os vízcsere ajánlott, vagy adagoljon baktérium kultúrát (nitrobacter) az akvárium gyors biológiai beindításához. Figyelmeztetések: Ha új szûrõanyagot használ, alaposan öblítse át, mert a lúgos anyagoktól besárgulhat a víz! Az Amazing Soil NEM alkalmas tengeri és lúgos kémhatású vízben élõ halak számára! Gyermekektõl elzárva tárolandó!

Vélemények

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

aquadepo Amazing Soil 1 liter fekete

aquadepo Amazing Soil 1 liter fekete

aquadepo Amazing Soil 1 liter fekete

8 egyéb termék a kategóriában:

A termék vásárlói ezt is megvették:

Standard akvárium (gépi csiszolt!)

Pontylazac

Clear Vision - Opti White (gépi csiszolt!)